Bedankt voor uw
reservering!

Bedankt voor het reserveren van uw verblijf bij ons. We waarderen het vertrouwen dat u in Casa VDK stelt en kijken ernaar uit om u binnenkort als onze gast te mogen verwelkomen. We gaan bezig met het verwerken van uw reservering. We streven ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen om de details te bevestigen en eventuele specifieke wensen te bespreken.

Wilt u in de tussentijd nog even kijken wat de omgeving van Casa VDK te bieden heeft? Bekijk onze ‘omgeving’ pagina en ontdek wat er allemaal te doen is rondom Casa VDK en laat u inspireren door de prachtige omgeving. Of u nu op zoek bent naar avontuurlijke buitenactiviteiten, culturele bezienswaardigheden of gewoon wilt genieten van de lokale gastronomie, er is voor elk wat wils.

Heeft u vragen of specifieke verzoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Nogmaals bedankt voor het kiezen van Casa VDK. We kijken ernaar uit om u spoedig te verwelkomen en uw verblijf onvergetelijk te maken.

Met vriendelijke groet,

Het team van Casa VDK