Dit is de start
van jouw droomvakantie!

Reserveren, jouw eerste stap naar een onvergetelijk verblijf in het betoverende Los Alcázares. Hier kun je eenvoudig jouw gewenste data selecteren en jouw plek in ons prachtige huis reserveren. Na het invullen van de reserveringsgegevens, nemen we spoedig contact met je op om alle details van jouw verblijf te bespreken en ervoor te zorgen dat jouw tijd bij ons perfect is afgestemd op jouw wensen.

Laag seizoen

November / December / Januari
/ Februari / Maart
1350 Per week
  •  

Midden seizoen

September (Laatste 2 weken) /
Oktober / April / Mei / Juni (1e 2 weken)
1850 Per week
  •  

Hoog seizoen

Juni (laatste 2 weken) / Juli / Augustus / September (1e 2 weken)
2950 Per week
  •  

Bijkomende
kosten

Stap 1: Beschikbaarheid controleren:
Bekijk de kalender om te zien of jouw gewenste data beschikbaar zijn. We hanteren van zaterdag tot zaterdag als standaard voor het hoogseizoen.

Stap 2:Vul het formulier in
Vul het formulier in: Vul het formulier in met jouw contactgegevens en de gewenste data. Zorg ervoor dat alle benodigde informatie correct is ingevuld.

Stap 3: Bevestiging en afstemming
Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de reservering door te spreken. We bevestigen de beschikbaarheid en beantwoorden eventuele vragen die je hebt.

Belangrijke informatie:
Reserveren is alleen mogelijk per week. Voor het hoogseizoen hanteren we aankomst op zaterdag vanaf 15.00 uur en vertrek op zaterdag uiterlijk om 11.00 uur. Buiten het hoogseizoen laten we graag alle opties open, mits het om een verblijf van minimaal één week gaat. Neem gerust contact met ons op voor specifieke data en mogelijkheden.

Bekijk hier onze huurvoorwaarden.

Let op! Je kunt Casa VDK alleen per week reserveren.
Na reservering nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de reservering te bespreken en vast te leggen.